Valgas näeb eksperimenti teismelisega

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peresuhetest rääkivat Rakvere Teatri etendust "See kõik on tema" saab 9. veebruaril näha Valga kultuurikeskuses.
Peresuhetest rääkivat Rakvere Teatri etendust "See kõik on tema" saab 9. veebruaril näha Valga kultuurikeskuses. Foto: Rakvere Teater

Rakvere Teatri etendus «See kõik on tema» räägib peresuhetest ajastul, kus palju kergem on silmast silma suhtlemise asemel avada end internetis.

Pärast traagilist sündmust on ema ja poeg kaotanud omavahelise sideme. Emale näib, et pojaga pole enam võimalik isegi rääkida. Olukorra parandamiseks võtab ema ette sotsiaalse eksperimendi, et leida tee pojani, ning loob endale Facebooki konto.

Lavastus näitab virtuaalse maailma võimalusi ja ohte. Täiskasvanutele tuletatakse meelde, milline on teismelise maailmatunnetus, noortel aga lastakse mõista, kuidas elavad toimuvat läbi nende vanemad. Lavastuses poega mängiv Valgamaalt pärit Imre Õunapuu soovitab vanematel tulla teatrisse just teismeliste lastega, sest tõenäoliselt nähakse laval eluski ette tulnud hetki. Lavastus sobib vaatamiseks alates 7. klassist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles