Valga advokaat saavutas kaitsealuse õigeksmõistmise mõrvasüüdistuses

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Kalju Kutsar saavutas oma kaitsealuse õigeksmõistmise mõrva­süüdistuses.
Vandeadvokaat Kalju Kutsar saavutas oma kaitsealuse õigeksmõistmise mõrva­süüdistuses. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tartu maakohus mõistis mullu Valga kohtumajas süü tõendamatuse tõttu õigeks 46aastase Vladimiri, keda süüdistati mõrvas ja kolmes kehalise väärkohtlemise episoodis.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri esitatud süüdistuse järgi peksis Vladimir 2016. aasta ööl vastu 29. märtsi Valga linnas E. Enno tänaval asuvas korteris sõnavahetuse käigus korteriomanikku rusikate, jalgade ja metallesemega. Peksmisega tekitas ta kannatanule kauakestvaid füüsilisi vaevusi ning eluohtlikke tervisekahjustusi, mille tagajärjel kannatanu suri sündmuskohal.

Lisaks süüdistas prokuratuur Vladimirit oma elukaaslase suhtes korduvalt toime pandud kehalises väärkohtlemises. Kolmes kehalise väärkohtlemise episoodis tunnistas kohus Vladimiri süüdi, koos varasema otsusega mõistetud ärakandmata karistusega pidi ta kandma ühe aasta ja 27 päeva pikkuse vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles