Valga avatud noortekeskus pälvis riikliku tunnustuse

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga avatud noortekeskus pälvis Tallinnas toimunud tunnustussündmusel aasta noortekeskuse tiitli.
Valga avatud noortekeskus pälvis Tallinnas toimunud tunnustussündmusel aasta noortekeskuse tiitli. Foto: Sirje Lemmik / Lõuna-Eesti Postimees

Valga avatud noortekeskus pälvis täna Tallinnas toimunud noortevaldkonna tunnustuskonkursil aasta noortekeskuse tiitli. Haridus- ja Teadusministeeriumi korraldatud tunnustussündmus toimus tänavu juba kaheteistkümnendat korda.

Aasta noortekeskuse tiitli pälvinud Valga avatud noortekeskus.
Aasta noortekeskuse tiitli pälvinud Valga avatud noortekeskus. Foto: Aron Urb/Haridus- ja Teadusministeerium

Tiitli pälvinud Valga avatud noortekeskus on viimastel aastatel tugevalt panustanud noorte arengusse ja pakkunud noortele võimalusi oma ideede elluviimiseks. Lisaks panustab noortekeskus aktiivselt probleemse käitumisega noorte arengusse, toetades neid läbi mitteformaalse hariduse.

Silmapaistvate noorsootöö tegijate riiklik tunnustamine on kujunenud traditsiooniks ja noortevaldkonna aasta suursündmuseks. Sündmuskeskuses SpaceX toimunud tseremoonial andis auhinnad üle haridus- ja teadusminister Mailis Reps.

Tunnustamist väärivaid kandidaate oli võimalik esitada 12 kategoorias. Kokku esitati 146 kandidaati, keda hindas noortevaldkonna esindajatest ja noortest koosnev komisjon. Noortevaldkonnas töötab ligikaudu 5000 inimest.

Noortevaldkonna tunnustuskonkursi eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi, millel on oluline mõju kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles