Sõiduauto ja veok põrkasid kokku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Volkswagen hävis tules. Foto on illustratiivne.
Sõiduauto Volkswagen hävis tules. Foto on illustratiivne. Foto: Ain Protsin/Postimees

Laupäeval kella 16.29 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Rõuge vallas Riia-Pihkva maantee 201. kilomeetril.

Sõiduautot Volkswagen Passat juhtinud 35aastane mees kaotas seal sõiduki üle kontrolli. Seetõttu sõitis ta vastu vastassuunavööndis liikunud haagisega veoautot Scania, mida juhtis 52aastane mees. Pärast kokkupõrget libisesid mõlemad sõidukid kraavi.

Sündmuskohal läks vaja ka päästjate abi. Kaassõitja, 27aastane naine saadi deformeerunud Volkswagenist kätte abivahenditeta, juhi väljasaamiseks tuli aga kasutada hüdraulilisi lõikeriistu. Mõlemad toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. "Nende vigastused on rasked ning nad viibivad haiglaravil," täpsustas politsei pressiesindaja Ragne Keisk. Veokijuht õnnetuses viga ei saanud. 

"Praeguseks on teada, et mõlema sõiduki juhid olid kained, omavad juhtimisõigust ja masinates viibinud olid nõuetekohaselt turvarihmaga kinnitatud," lisas Keisk. "Teeolud sündmuskohal olid rasked: maantee oli libe ning asfalti kattis soolalumesegu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles