EAS kühveldab Võrumaale 2,8 miljonit eurot

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõuge vallale eraldatud 1,5 miljoni euroga muudetakse peamiselt talispordikeskusena tuntud Haanja aasta ringi kasutatavaks spordikeskuseks.
Rõuge vallale eraldatud 1,5 miljoni euroga muudetakse peamiselt talispordikeskusena tuntud Haanja aasta ringi kasutatavaks spordikeskuseks. Foto: Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus eraldas kuue Võrumaa arenguprojekti rahastamiseks 2,8 miljonit eurot, millest suurim tükk läheb Haanja suusakeskuse arendamiseks.

Haanja puhke- ja spordikeskusele eraldatakse 1,5 miljonit eurot, et muuta see aasta ringi kasutatavaks. Kohalikel on kavas ehitada Haanja praegusele kahekilomeetrisele suusarajale kergliiklustee, et seda oleks võimalik kasutada ka rullirajana. Samuti tuleb rajale valgustus, selgitas endine Haanja vallavanem Juri Gotmans.

Lasketiir laieneb

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles