Aasta ansambel läheb tuurile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack!, kuhu kuuluvad Tõnu Tubli (vasakult), Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna, on nelja tegutsemisaasta jooksul mänginud-laulnud end rahva südamesse ning noppinud muusika­auhindade galalt hulk võidutrofeesid.
Trad.Attack!, kuhu kuuluvad Tõnu Tubli (vasakult), Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna, on nelja tegutsemisaasta jooksul mänginud-laulnud end rahva südamesse ning noppinud muusika­auhindade galalt hulk võidutrofeesid. Foto: Stina Kase

Äsja aasta ansambliks kuulutatud Trad.Attack!-i kontserdituur, mis pühendatud vabariigi aastapäevale, jõuab kõikidesse maakondadesse.

«Eestis oleme esinenud ainult Tartus, Tallinnas ja Viljandis ning Värska alevikus. On juba natuke piinlik Eesti rahva ees. Mõtlesimegi, et korraldame tuuri, mis tõesti jõuab igasse maakonda,» selgitas ansambli liige Jalmar Vabarna. «Anname kolme nädala jooksul 15 kontserti. Kõrvaltõukena on igas maakonnas esinemine toetatud meie plaanist mängida igas maailma riigis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles