Sõbrapäev paneb šokolaade ostma ning viib kokku vallalisedki

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kaupluse Hingehelin juhataja Relika Kits ütles, et enne valentinipäeva on kõige popim kaup olnud magus nänn – näiteks šokolaadid. Aga kaubaks lähevad ka kivid, kristallid ja küünlad.
Valga kaupluse Hingehelin juhataja Relika Kits ütles, et enne valentinipäeva on kõige popim kaup olnud magus nänn – näiteks šokolaadid. Aga kaubaks lähevad ka kivid, kristallid ja küünlad. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valga käsitöö- ja lillepoe müüja sõnul lähevad sõbrapäeva eel kõige rohkem kaubaks maiustused. Piirilinna muuseum aga korraldab valentinipäeva puhul kohtumisõhtu vallalistele.

Täna on valentinipäev, mil teadupärast avaldatakse armastust, aga ühtlasi peetakse meeles kalleid inimesi ja tehakse neile kingitusi. Valga käsitöö-, esoteerika- ja lillekaupluse Hingehelin juhataja Relika Kits ütles, et kingiks paistavad minema kõige paremini magusad toiduained. Lilli on tal müügis vähem, aga ka neid on ostetud omajagu.

«Peamiselt tahetakse šokolaade ja muud magusat. Eks lilledega on aega. Väikeseid asju ostetakse ka: kivid ja kristallid on hästi populaarsed. Ja küünlad. Võib-olla sõpradele kingitakse. Mul tavamüügis eriti lõikelilli ei ole, on ettetellimisel. Aga kui on, siis ostavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles