Jõgevamaal kadunud Andres leiti surnuna

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres
Andres Foto: Politsei- ja piirivalveamet / Lõuna prefektuur

Lõuna prefektuuri pressiesindaja andis teada, et täna leiti Mustvee vallas metsatukast neljapäevast saati kadunud Andrese surnukeha.

Esialgsetel andmetel juhtunus kuritegu pole põhjust kahtlustada, tõenäoliselt oli tegu õnnetusega. Surma täpne põhjus selgitatakse lahangul.

Politsei palus kaasabi selgitamaks välja 15. veebruaril jalgrattaga poodi sõitnud 54aastase Andrese asukohta, kes jäi pärast seda kadunuks.

Mustvee vallas Kääpa kauplust külastanud terviseprobleemidega mees jäi 15. veebruari päeval kella 17 paiku turvakaamera vaatevälja, kuid poest lahkumise järel oli tema asukoht teadmata. Meest otsima asunud lähedased avastasid tema jalgratta kauplusest mitmekümne meetri kauguselt sillalt, kuhu mees tavaliselt oma sõiduvahendit ei jätnud.

Mustvee vallas Kääpa kauplust külastanud terviseprobleemidega mees jäi 15. veebruari päeval kella 17 paiku turvakaamera vaatevälja.
Mustvee vallas Kääpa kauplust külastanud terviseprobleemidega mees jäi 15. veebruari päeval kella 17 paiku turvakaamera vaatevälja. Foto: Politsei- ja piirivalveamet / Lõuna prefektuur
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles