Energiafirma teeb Võru elanikele riigi juubelil kingituse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radiaator. Foto on illustratiivne
Radiaator. Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul tasub Saksa energiafirma oma Võrus asuvate Eesti klientide 24. veebruari küttearve.

Saksa ettevõte Danpower soovib koos eestlastega tähistada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva, tehes kõigile Võru linna kaugkütteteenuse tarbijatele kingituse – 24. veebruari küttearve tasutakse kõigi Võru linnas olevate klientide eest. Kingituse väärtuseks on ligikaudu 16 000 eurot.

“100. sünnipäev on suur ja oluline tähtpäev, mistõttu otsustasime Eesti inimestele ka omapoolse kingituse teha,” selgitas Danpower GmbH eriprojektide juht Markus Süßmann,  lisades, et ikka ja jälle avaldavad paljud positiivsed arengud Eestis sakslastele muljet ning paljudes valdkondades on Eesti Saksamaale eeskujuks.

Süßmann tõi esile, et kingituse suurus on proportsionaalne – suurklientidele on päevane kokkuhoid suurem kui eraisikule. “Võru linna keskmine kortermaja hoiab veebruari soojaarvelt kokku ca 100 eurot, suuremad kliendid aga kuni 500 eurot,” näitlikustas Süßmann.

Ettevõte on mõelnud ka oma ettevõtte töötajatele. Nimelt on 23. veebruar firma töötajatele vaba päev.

Saksa energiafirmale Danpower GmbH kuulub Eestis energiaettevõte Danpower Eesti AS, mis varustab Võru linna soojusenergiaga. Danpower Eesti ASis töötab Võru linnas üle 40 inimese.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles