Lõuna-Eesti vallajuhid kandideerivad juhatusse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vallavanem Maido Ruusmann
Tõrva vallavanem Maido Ruusmann Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakonna valimistoimkond kinnitas 27 juhatuse liikme kandidatuuri, sealhulgas ühe kandidaadi erakonna esimehe kohale.

Reformierakonna esimeheks kandideerib Kaja Kallas. Üle-eestilised juhatuse liikme kandidaadid on Arto Aas, Yoko Alender, Jüri Jaanson, Urmas Klaas, Eerik-Niiles Kross, Urmas Kruuse, Maris Lauri, Jürgen Ligi, Kristen Michal, Urmas Paet, Kalle Palling, Keit Pentus-Rosimannus, Hanno Pevkur, Taavi Rõivas, Imre Sooäär, Anne Sulling, Aivar Sõerd, Urve Tiidus, Madis Timpson, Maris Toomel ja Mart Võrklaev.

Esmakordselt valitakse Reformierakonna juhatusse ka regionaalsed kandidaadid. Lõuna regiooni kandidaadid on Kanepi vallavanem Andrus Seeme ja Tõrva vallavanem Maido Ruusmann. Seeme on erakonna liige aastast 2002, Ruusmann aga 2016. aastast.

Põhja regiooni kandidaadid on Aleksandr Holst ja Laine Randjärv, Lääne regiooni kandidaat on Jaanus Ratas.

Reformierakonna juhatuses on esimees ja 16 juhatuse liiget. Reformierakonna esimehe ja juhatuse valimised toimuvad 14. aprillil 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles