Ilumess tuleb seekord disainituruga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Näituste messikeskuses toimub kogu perele suunatud mess ILU.
Tartu Näituste messikeskuses toimub kogu perele suunatud mess ILU. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu Näituste messikeskuse kaks halli täidab sel nädalalõpul kogu perele suunatud mess ILU. See toob kokku ligi sada ettevõtet, kes tutvustavad ilutooteid ning tervise ja heaoluga seotud teenuseid. Messi eksponentidest tervelt kümnendiku moodustavad Valga-, Võru- ja Põlvamaa firmad.

Esimest korda on messil ka ilu- ja disainiturg, kus müüakse kodumaiseid disainrõivaid ja aksessuaare ning pakutakse tervislikku toitu.

Messi projektijuht Annika Pettai rääkis, et sündmus koondab endas kõike, mis selle valdkonnaga seotud. Nii on esindatud ilu- ja tervisetooted, spaateenused, ilusalongid, disainrõivad ja -ehted ning toit.

«Kindlasti tahame murda arvamust, et sellised ilutemaatilised üritused on suunatud ainult naistele. Messil pakutakse ka meestele mitmesuguseid ilutooteid, seepärast tasub tulla kogu perega,» rõhutas korraldaja ning viitas ka messi tänavusele kujundusgraafikale, kus on kesksel kohal mees.

Sündmus võtab enda alla kaks messihalli. A-hallis pakuvad tooteid ja teenuseid professionaalsete kosmeetika- ja küünehooldustoodete maaletoojad ja edasimüüjad, spaad ning ilusalongid. Pettai sõnul on esindatud nii suurte välismaiste brändide toodang kui ka kodumaiste tegijate tooted.

Uuendusena on messi osaks ilu- ja disainiturg, mis asub C-hallis. Seal saab näha kodumaiste rõivadisainerite ja ehtekunstnike loomingut ning aksessuaare ja tervisetooteid, sealhulgas ka tervislikku toitu kaasa osta.

Külastajad saavad lisaks praktilistele teadmistele ka ise söögivalmistamisel kaasa lüüa.

«Messil avaneb huvilistel võimalus tervislikke toite valmistada koos hinnatud toitumisnõustaja ja personaaltreeneri Erik Orguga, kelle juhendamisel valmib kolm sööki,» ütles Pettai ning märkis, et Orguga saab kohtuda laupäeval. Messi ajaks püstitatud köögis tegutsevad aga töötoad kõigil kolmel päeval, muuseas saab kätt harjutada kokteilide valmistamises.

Seminariruumis saab laupäeval õppida, kuidas looduslike eeterlike õlidega teha lihtsat käemassaaži. Pühapäeval räägitakse aga ajurveeda toiduvalmistamisest.

Mess ILU saab teoks 2.–4. märtsil Tartu Näituste messikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles