Piirivalvurid avastasid kumminuia ja tehnilised puudused

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula piiripunkt. Foto on illustratiivne.
Koidula piiripunkt. Foto on illustratiivne. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Laupäeval kella 13.15 ajal tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahel 29aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikud lahkusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Sama päeva ennelõunal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaalt Eestisse siseneda soovinud kaht Eesti registreerimismärgiga Renault` veokit. Piirivalvurid avastasid mõlema autorongi täiendaval kontrollimisel masinatel mitmeid tehnilisi puudusi, mistõttu suunati raskeveokid erakorralisele ülevaatusele.

Pühapäeva õhtupoolikul saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale Vene numbrimärgiga sõiduauto Mitsubishi, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid masina juhiistme ja keskkonsooli vahelt kumminuia. Tsiviilkäibes keelatud ese võeti mehelt ära, talle koostati väärteoprotokoll ning seejärel lubati tal oma teekonda jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles