Vanad sõbrad jõuavad Lõuna-Eestisse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvast naerutavad Pille Pürg (vasakul) ja Anne Paluver.
Rahvast naerutavad Pille Pürg (vasakul) ja Anne Paluver. Foto: Komöödiateater

Lõuna-Eestisse on jõudmas kaks vana sõpra. Õigemini etendus, mis kannab pealkirja «Kohe näha, et vanad sõbrad».

Kõik, kes teavad seda «Viimse reliikvia» tsitaati, saavad aru, et tegemist ei ole tegelikult sugugi vanade sõpradega. Arsti juures järjekorras kohtuvad kaks naist, kes erinevad teineteisest nagu öö ja päev. Millest nad ka ei räägiks, ikka on nad absoluutselt erineval arvamusel ja kumbki püüab oma seisukohta peale suruda.

Sellest sünnivadki koomilised situatsioonid, mis kohati paisuvad lausa jaburaks. Kumbki naerab teise üle ja publik saab omakorda naerda mõlema üle.

Kunagine estraadikavade buum on nüüdseks vaibunud ja seda žanrit kohtab üsna harva. Selle austajatel on aga kindlasti hea meel näha laval tipptegijaid nagu Anne Paluver ja Pille Pürg, kellele kirjutas teksti anekdoodimeister Valdo Jahilo. Muidugi on ta uusi anekdoote sisse põiminud siiagi.

«Kohe näha, et vanad sõbrad!» etendub Antsla kultuurikeskuses 7. märtsil, Valga kultuurikeskuses 13. märtsil ja Võru Kandles naljapäeval, 1. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles