Valla väärikaimad vajavad meenet

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla aasta ema 2017 meene
Otepää valla aasta ema 2017 meene Foto: Monika Otrokova

Alanud on Otepää valla aasta ema ja Otepää valla aasta isa meenekonkurss. Sellel saavad kaasa lüüa kõik käsitöömeistrid ja kunstihuvilised. Meene antakse aasta emale või isale üle Otepää naisseltsi poolt korraldataval emadepäeva/isadepäeva üritusel.

Meene peaks olema omanäoline ja huvitav, valmistamisel peab olema kasutatud kodumaiseid ja koduvallaga seotud materjale, motiive ning sümboolikat. Meene soovituslik hind on kuni 55 eurot.

Konkursi auhinnafond on 300 eurot, konkursikomisjonil on õigus välja anda eripreemiaid.

Konkursil võivad osaleda nii füüsilised kui ka juriidilised isikud; konkursile esitatavate meenete hulk isiku kohta ei ole piiratud.

Töid saab esitada 2. aprillini Otepää vallavalitsusse. Koos tööga tuleb esitada kinnine ümbrik, millel märgusõna ja töö nimi. Ümbrikus peavad olema autori kontaktandmed: nimi, telefon ja e-posti aaadress. Samuti vabas vormis esitatud meene lühikirjeldus koos töö nimega.

Hindamisele kuuluvad ainult esemed, mitte ideekavandid. Meenete kasutusõigus jääb Otepää naisseltsile ja Otepää vallavalitsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles