Fotod: Baltlased jäid piiril vahele kokku 75000 salasigaretiga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salasigaretid. Foto on illustreeriv.
Salasigaretid. Foto on illustreeriv. Foto: Maksu- ja tolliamet

Teisipäeval tuli tolliametnikel tegelda leedulase ja lätlase juhitud autoga, millega püüti riiki tuua Venemaa ja Valgevene maksumärkidega sigarette.

Teisipäeva, kuuenda märtsi varahommikul kella 4.40 paiku saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli Leedu numbrimärgiga veoauto Daf, mida juhtis 56-aastane leedulane.

Tolliametnikud avastasid kontrolli käigus veoki haagisesse peidetuna 56 340 Venemaa Föderatsiooni ja Valgevene maksumärgiga sigaretti. Juhtumiga tegeleb maksu- ja tolliamet.

Sama päeva õhtul kella 18.21 ajal kontrollis tolliinspektor Luhamaa piiripunktis riiki sisenevat Läti numbrimärgiga sõiduautot Toyota Rav4, mida juhtis 49-aastane lätlane.

Tollikontrolli käigus leidis ta sõiduki rehvidesse peidetuna 19 380 Venemaa Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti. Juhtumit menetleb maksu- ja tolliamet.

Leedu numbrimärgiga veokisse peidetud salasigaretid
Leedu numbrimärgiga veokisse peidetud salasigaretid Foto: Maksu- ja tolliamet
Läti numbrimärgiga maasturi rehvi peidetud salasigaretid
Läti numbrimärgiga maasturi rehvi peidetud salasigaretid Foto: Maksu- ja tolliamet
Maasturi rehvidest leitud salasigaretid
Maasturi rehvidest leitud salasigaretid Foto: Maksu- ja tolliamet
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles