Tamula jääl kihutas võistu 34 motosõitjat

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tamula järvel korraldatud mootorrataste, ATVde ja quad`ide kestussõidul osales kokku 34 sõitjat. ATVde ja quad`ide võistlusklassis tuli võitjaks Ahti Koort ja soolomootorrataste klassis Andres Pilt. Mõlemas võistlusklassis osales kokku 17 sõitjat.

Võistluse «Tamula jäärada 2018» peakorraldaja Pait Reimani sõnul oli rada sõitjatele väga meeltmööda. «Rada oli parajalt kiire ja tehniline ning sõitjad jäid selle profiiliga väga rahule,» lausus Reiman. «Mitmed osalejad kiitsid seda parimaks rajaks, mida nad on sõitnud.»

Jääraja võistluse ATVde ja quad`ide klassis tuli teiseks Lennart Kiivit ja kolmandaks Henrik Laur. Mootorrataste klassis sõitis teisele kohale Henri Jõgi ja kolmandale Siim Leies. Järvejääl oli ka kaks naist. Krissu Konoplitski tuli mootorrataste arvestuses 11. ja Kaisa Uiga 13. kohale.

Kui ilmastikuolud lubavad, plaanib Reiman järgmisel pühapäeval korraldada sealsamas Tamula järve jääl tänavasõidu- ja sportautode võistluse. Rajal saavad seejuures tema sõnul kätt harjutada ka kuni 18aastased sõitjad.

Tamula jää on Reimani sõnul praegu üle 30 sentimeetri paks, motovõistlust kannab jää seega hästi. «Ilmateade lubab järgmiseks nädalaks taas külma ilma, vajadusel teeme tulevaks pühapäevaks uue raja kõrvale,» lisas Reiman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles