Teatripäeva eel võib tulla teatrisse ka mitu korda päevas

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Teatri lavastus «La h us»
Rakvere Teatri lavastus «La h us» Foto: Siim Vahur

Päev enne rahvusvahelist teatripäeva on just õige aeg seada sammud teatrisaali. Esmaspäeval, 26. märtsil avaneb selleks Valgamaal lausa kolmekordne võimalus. Valgas saavad teatrisse tulla nii lapsed kui ka nende vanemad, sest sel päeval jõuab seal publiku ette Rakvere Teatri kaks lavastust. Samal päeval on Otepääl samuti Rakvere Teatri etendus – komöödia «Astuge edasi!».

Lapsed näevad kultuurikeskuses muusikalist lastelavastust «Timbu-Limbu». Urmas Lennuki dramatiseeritud ja lavastatud «Timbu-Limbu» põhineb Kalju Kanguri lastelool, mis aidanud talve päästa juba mitmel põlvkonnal. Osades on Grete Jürgenson, Jaune Kimmel, Margus Grosnõi, Märten Matsu, Madis Mäeorg ja Toomas Suuman.

Õhtul saab kultuurikeskuse saalis näha Rakvere Teatri uusimat lavastust «La h us», mis on üks kingitusi vabariigi 100. aastapäevaks. Üllar Saaremäe lavastatud näidend räägib eestlastest nii siin- kui sealpool ookeani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles