Kuperjanovi jalaväepataljon sai uue pataljoniveebli

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru linnas asuv Taara sõjaväelinnak. Foto on illustratiivne.
Võru linnas asuv Taara sõjaväelinnak. Foto on illustratiivne. Foto: Kaitsevägi

Täna Võrus Taara linnakus toimunud tseremoonial andis senine Kuperjanovi jalaväepataljoni veebel staabiveebel Lauri Allmann töökohustused üle staabiveebel Tõnu Tuulele.

"Tõotan pataljoniveeblina hoida kõrgel Kuperjanovi jalaväepataljoni traditsioone, kõrget väljaõppe taset ja distsipliini," ütles staabiveebel Tuul tseremoonial peetud kõnes.

Tänutäheks Kuperjanovi jalaväepataljonile antud panuse eest andis pataljoni ülem kolonelleitnant Toomas Tõniste staabiveebel Allmannile raamitud Eesti lipu, mis varem lehvis Taara linnaku riviplatsil.

Staabiveebel Tõnu Tuul alustas kaitseväeteenistust 1997. aastal ajateenijana toonase nimetusega Kuperjanovi Üksik-jalaväepataljonis. Edasise teenistuse vältel on ta Kuperjanovi pataljonis teeninud nii rühmavanemana, rühmaülema kohusetäitjana kui staabiallohvitserina. Staabiveebel Tuul on osalenud neljal rahvusvahelisel sõjalisel missioonil.

Senine Kuperjanovi jalaväepataljoni veebel staabiveebel Lauri Allmann alustas Kuperjanovi jalaväepataljonis teenistust 1993. aastal ajateenijana. Edasise karjääri

jooksul teenis ta samas väeosas nii rühmavanema, kompaniiveebli kui ka staabiallohvitserina. Viimased neli aastat oli ta pataljoniveebli ametikohal. Staabiveebel

Allmann jätkab oma teenistust rahvusvahelisel missioonil Mali vabariigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles