Tõrva ujula ehitus võib alata järgmisel aastal

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujula-spa kerkib Tõrva gümnaasiumi kõrvale ja on sellega ühendatud, et õpilased saaks sinna pääseda otse koolist. Hoone pindala on 1169 ruutmeetrit ja see on inspireeritud mulgi temaatikast.
Ujula-spa kerkib Tõrva gümnaasiumi kõrvale ja on sellega ühendatud, et õpilased saaks sinna pääseda otse koolist. Hoone pindala on 1169 ruutmeetrit ja see on inspireeritud mulgi temaatikast. Foto: Eskiis: OÜ BOA

Kui asjad lähevad plaanipäraselt, algab Tõrva gümnaasiumi külge kerkiva ujula-spaa ning samas hoones asuva õpilaskodu ehitus 2019. aastal.

Pikalt plaanitud ujula hakkab lõpuks kuju võtma. Läbirääkimised seda projekteeriva ettevõttega BOA algasid juba 2009. aastal ja nüüd on firma eskiisi projektiga lõpusirgel.

Plaani järgi hakkab ujula-spaa asuma gümnaasiumi kõrval ja on sellega ühendatud. Nii ei pea õpilased ujulasse minekuks majast väljuma. Tegemist pole lihtsalt ujulaga, vaid hoones saab hakata nautima ka spaamõnusid, teisele korrusele aga tuleb õpilaskodu 18 inimesele. Ehitisealune pindala on 1169 ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles