Deemonite väljaajamine ja imelised paranemised: kirev Ukraina kogudus on jõudnud Eestisse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuestisünni Valga harukoguduses käib püsivalt kohal umbes 30 inimest. Pildil elavad liikmed pühapäevasel jumalateenistusel kaasa Jumalat ülistavale muusikale.
Uuestisünni Valga harukoguduses käib püsivalt kohal umbes 30 inimest. Pildil elavad liikmed pühapäevasel jumalateenistusel kaasa Jumalat ülistavale muusikale. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Maailm on kurjadest vaimudest vaevatud, kuid lahendus on olemas. Tahad uhket autot? Kujutle – ja sa saad selle. Sind kummitab needus või neljanda staadiumi vähk? Apostel ajab selle Püha Vaimu väega hetkega välja.

Kõike seda lubab kodumaal Ukrainas tublisti kriitikat saanud karismaatiline kogudus, mis on nüüd jõudnud ka Eestisse.

Valgalanna Reet tundis umbes neli aastat tagasi, et tema usk on hakanud kahanema. Ta oli selleks hetkeks kristlane olnud 20 aastat, aga palvetas vähe. Side Püha Vaimuga oli kadunud, hinges tühjus. Siis kutsus hea tuttav Tallinnast ta 2014. aastal Kiievisse seal igal aastal toimuvale usuüritusele Moosese Mägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles