Piiririkkujad viidi Võrru kainenema

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Audi peeti kinni kahe kilomeetri kaugusel ajutisest kontrolljoonest. Pilt on illustreeriv.
Sõiduauto Audi peeti kinni kahe kilomeetri kaugusel ajutisest kontrolljoonest. Pilt on illustreeriv. Foto: Kunnar Rüsülainen

Pühapäeval kella 19 ajal märkasid piirivalvurid Pihkva järvel Venemaa Föderatsiooni poolel ajutise kontrolljoone lähistel sõitmas üht autot.

Koheselt edastati info ka naaberriigi piirivalvuritele, kes olid vahetult enne Eesti piirikaitsjaid sama sõidukit märganud.

Pihkva järve jääl liikunud masin võttis suuna ajutise kontrolljoone poole ning jõudis enne piirivalvurite kohale jõudmist üle piiri Venemaalt Eesti territooriumile liikuda.

Maastikusõidukiga järve jääle väljunud Värska teenistuse piirivalvurid pidasid Pihkva järve jääl liikunud Audi kinni kahe kilomeetri kaugusel ajutisest kontrolljoonest.

Isikud peeti kinni ning toimetati menetlustoiminguteks piirivalvekordonisse, kus tuvastati, et kolm masinas viibinud meest olid alkoholijoobes. Pärast menetlustoiminguid viidi mehed Võru arestikambrisse kainenema. Nende sõiduvahend pukseeriti Võru linna parklasse. Vahejuhtumi üksikasju selgitab politsei edasises menetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles