Vallavanem piirikaubandusest: Valga Selveri parkla on nädalavahetusel Läti masinaid täis

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna Riigikogu fraktsioon külastas Valgamaad ja osales Valgamaa kutseõppekeskuses piirimajanduse arutelul. Seisab Valga vallavanem Margus Lepik, kelle sõnul pole piirikaubandus Valgas uus fenomen.
Reformierakonna Riigikogu fraktsioon külastas Valgamaad ja osales Valgamaa kutseõppekeskuses piirimajanduse arutelul. Seisab Valga vallavanem Margus Lepik, kelle sõnul pole piirikaubandus Valgas uus fenomen. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liikmed külastasid möödunud reedel Valgamaad. Piirimajandusest rääkival arutelul tuli jutuks nii lätlaste Eestis ostlemine kui ka küsimus, kuidas vähendada piirikaubandust ja alkoholitarbimist.

Valgamaal tegi Liina Kersna üllatusvisiidi presidendilt autasu saanud postiljonile. Otepää, Tõrva ja Valga gümnaasiumis andsid ühiskonnaõpetuse tundi vastavalt Johannes Kert, Ants Laaneots ja Madis Milling. Samuti külastati siinseid ettevõtteid ja Valga haiglat. Päev lõppes piirimajanduse aruteluga Valgamaa kutseõppekeskuses.

Ostlemine naabrite juures käib mõlemas suunas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles