Coop Põlva Kehrale vastu ei saanud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathias Rebase esimene poolaeg ebaõnnestus, kuid teisel poolajal viskas ta meeskonna parimana 5 väravat.
Mathias Rebase esimene poolaeg ebaõnnestus, kuid teisel poolajal viskas ta meeskonna parimana 5 väravat. Foto: Helin Potter

Meistriliiga vaheturniiri viimaseks kohtumiseks sõitis Coop Põlva kolmapäeval külla Kehra Horiszon Pulp&Paperile, kust tuli vastu võtta kaotus 23:31 (6:14).

“Mängu alguses oli meeskondade kiiruste vahe väga suur. Vastane ei andestanud meile ühtegi eksimust ja kõik eksimused, pallikaotused karistati vähemalt poolkiiretega ära. Eriti terav oli täna Yankovskyi ning  Kehra kaitse oli täna väga agressiivne,” oli Kalmer Mustingu esmane hinnang mängule.

Enamus Coop Põlva noortest osales nädalavahetusel Eesti Meistrivõistlustel A-klassis, kust väljuti ühegi kaotuseta meistritena.

Musting selgitas: “Mängutempode vahe A-klassis ja meistriliigas on väga suur. Enne kui meistriliiga tempoga taas kohanesime, oli vahe päris suureks läinud. Esimese poolaja lõpuks siiski kosusime ja poolajaks suutsime täna Raivo Rudissaarele, kes tegid mitmeid vajalikke 6 meetri tõrjeid ning Christofer Viilop tõrjus vajalikul hetkel Yermashevichi 7 meetri karistusviske. Teine poolaeg oli hea, suutsime teha kiirrünnakuid ja jõudsime isegi kolmeväravalise vaheni, kuid siis sai Tõnis Kase 2. minutilise karistise ja see otsustas mängu saatuse.”

Coop Põlva mäng oli hästi suurte tõusude ja mõõnadega. Kui Mihkel Muld ja Mathias Rebane ebaõnnestusid esimesel poolajal, siis oli nende mäng teisel poolajal väga hea.

“Vaheturniir oli noortele raske, enamus kaotusi oli keskmiselt 10 värava kandis. Loodan, et saadud kogemusest on tulu järgmiseks hooajaks,” võttis Kalmer Musting vaheturniiri kokku.

Väravatega panustasid: Mathias Rebane 5, Alfred Timmo, Mihkel Muld 4, Tõnis Kase, Markel Veiko 3, Priit Jõks 2, Sander Nemvalts, Marken Järv 1.

Järgmisel nädalal 3. aprillil kohtub Coop Põlva HC Tallinnaga, kus pannakse proovile meeskondade võimed meistriliiga poolfinaali pääsu nimel. Poolfinaali pääsu nimel tuleb võita kaks mängu.

Coop Põlva ja treener Kalmer Musting ootavad fänne, sõpru ja perekondi saali noori toetama. Ainult koos suudame võidelda poolfinaali nimel!

Mathias Rebase esimene poolaeg ebaõnnestus, kuid teisel poolajal viskas ta meeskonna parimana 5 väravat (Helin Potter)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles