Maaeluminister ja riigikogulased ootavad täna Võru inimesi arutlema

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaeluminister Tarmo Tamm.
Maaeluminister Tarmo Tamm. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna kell 18.00 toimub Võru Kandles tasuta üritus „101 rahvakohtumist“, kus arutatakse Võru ja Eesti elu edasiviivate ideede üle koos maaeluminister Tarmo Tamme ja riigikogulaste Anneli Oti, Erki Savisaare, Jaanus Karilaiu, Oudekki Loone ja Aadu Mustaga.

Üritusele on oodatud kõik huvilised, kes soovivad edasi anda enda mõtteid selle kohta, mida tuleks riigis ette võtta ning nende ideede üle arutada. Iga laudkond arutleb oma teema valdkonna üle ning sõnastab kuni 10 põhjendatud ettepanekut, mis edendaksid kohalikku või kogu Eesti elu.

Kandles arutletakse järgmistel teemadel:

Majanduspoliitika – laudkonna juht Erki Savisaar

Maaelupoliitika – laudkonna juht Tarmo Tamm

Regionaalpoliitika – laudkonna juht Andres Visnapuu

Haridus– ja kultuuripoliitika – laudkonna juht Aadu Must

Kuidas kaitsta tööinimest? – laudkonna juht Oudekki Loone

Ühistransport – laudkonna juht Jaanus Karilaid

Õhtu moderaator on Anneli Ott.

Tööle laudkondades järgneb kokkuvõtete tegemine ning ettepanekute ühine arutelu paneeldiskussiooni vormis, millest saab osa võtta ka publik saalis.

Keskerakonna korraldavate mõttetalgute eesmärk on kohtuda inimestega erinevates Eesti paikades, et Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal kuulata kohalike elanikke probleeme ning võimalusel leida neile lahendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles