Põlva spordikool tuli Eesti meistriks tütarlaste A-vanuseklassi käsipallis

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva spordikool tuli Eesti meistriks tütarlaste A-vanuseklassi käsipallis.
Põlva spordikool tuli Eesti meistriks tütarlaste A-vanuseklassi käsipallis. Foto: Põlva spordikool

Kaheetapiliselt korraldatud tütarlaste A-vanuseklassi 2018. aasta meistrivõistlustel Kehras ja Põlvas tuli võitjaks Põlva spordikooli võistkond.

Tütarlaste A-vanuseklassi 2018 aasta Eesti meistrivõistlused toimusid kaheetapiliselt. Esimene mängiti 10.--11. veebruaril Kehras, teine etapp 31.märtsil--1. aprillil Põlvas Mesikäpa hallis.

Viis (1999 ja hiljem sündinud) mängijatest moodustatud naiskonda mängisid kaks korda omavahel läbi turniirisüsteemis. Võistlused kuuluvad EV100 spordiprogrammi.

Võidukas Põlva tüdrukute võistkond mängis koosseisus Teele Utsal, Rutt Kahre, Selma Rein , Tuuli Ilus, Greete Märtson, Anhelika Lodeson, Maarja Kongi, Laura Noormets, Gendra Vahtra, Liisa Teppo, Kristi Vaino, Selma Rein. Võistkonna treenerid on Maie Utt ja Tamur Tensing. Turniiri parimaks mängijaks valiti Teele Utsal, kes viskas ka konkurentsitult  kõige rohkem väravaid, keskmiselt 15,8 mängus. Parimaks kaitsemängijaks valiti Liisa Teppo. Põlva võistkonna parim mängija oli Selma Rein.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles