JALGPALL: Võrule kaks valusat kaotust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru FC Heliose märtsi parim mängija Aleksandr Pruttšenko.
Võru FC Heliose märtsi parim mängija Aleksandr Pruttšenko. Foto: Võru FC Helios

Võru FC Heliosel tuli Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-tasandi kahes viimases voorus leppida kaotusega, kui 0:3 jäädi alla nii laupäeval Kohtla-Järvele kui ka teisipäeval Tallinna JK Legionile.

Ida-Virumaal sai Heliosele saatuslikuks vähene agressiivsus ja puudujääke oli ka meeskondlikus kaitsetöös. Teisipäevasest mängust Legioniga jäi vigastuste ja tööloleku tõttu kõrvale mitu põhimeest ning nendeta tugeva vastase vastu imet korda saata ei suudetud.

Viie mängu järel on FC Helios liigatabelis nelja punktiga kümne meeskonna konkurentsis 7. kohal.

Duubel alustas võiduga

Võru klubi teine rivistus alustas III liiga mänge aga võiduga, kui alistas pühapäeval võõrsil Põlva FC Lootose 3:1.

Väikese hingetõmbepausi järel ootab Heliose esindusmeeskonda sel pühapäeval võõrsil ees mäng Paide Linnameeskonna U21-ga, kes on liigatabelis Heliosest ühe punktiga maas.

Duubelmeeskond mängib laupäeval Viljandis FC Tarvastuga.

Klubi märtsikuu parimaks mängijaks valiti poolkaitsja Aleksandr Pruttšenko (pildil), kes tegi kevadkuul kaasa kõik neli esiliiga B mängu ja lõi avavoorus Pärnu JK-le ka värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles