Turniiripokkeri Eesti meistritiitel läks Põlva hobimängijale

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meister Jaan Vasser
Eesti meister Jaan Vasser Foto: Kairit Leibold / ETPF

Teisipäeva õhtul selgus 16. pokkeri Eesti meistrivõistluste tšempion ülipõnevas No Limit Holdem heads-up mänguformaadis. Kaks päeva väldanud heitlusest väljus võitjana Põlva hobimängija Jaan Vasser.

Teel finaali tuli Vasseril läbida tõeline kadalipp ning alistada üksteise järel nii nimekas turniirimängija Kaido Kuusemäe, värske Eesti meistrivõistluste rahvaturniiri võitja Karl-Joonatan Mets, pokkerikomeet Roland Luik, tiitlikaitsja Marius Morel kui ka 2017. aasta Eesti meistrivõistluste põhiturniiri tšempion Kristo Erala.

Finaalis kohtus Vasser Indrek Rebasega, kellega sõlmiti kohe enne mängu algust kokkulepe, mis tagas võitjale 3211- ning kaotajale 2750eurose auhinnaraha. Kuigi Rebane asus duelli juhtima, domineeris lõpus Vasser ning võitis selle pisut vähem kui tunniga.

Kolmandat kohta jagasid Kristo Erala ja Alari Arnover.

Turniiri auhinnafond oli 11 262 eurot ning sarnaselt mullusele püüdis tiitlit 86 mängijat.

«Heads-up on üliterav pokkeriformaat, kus mängijad võistlevad paarides üks ühe vastu. Kaotanud mängija langeb välja, võitja läheb järgmisesse ringi,» selgitas Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) juhatuse liige Tanel Reisi. «Kõik Eesti meistrivõistluste duellid algasid 5000 stardipunktiga, kuid avapäeval võimaldati teha üks ning finaalpäeval kaks tasuta re-buy’d.»

Vasser sai tuntuks korduvate superesitustega möödunud hooajal toimunud Betsafe Eesti pokkerikarikal, mis lõppes Põlva pokkeriklubi meeskondliku ning Vasseri individuaalse võiduga. Mullustel online-pokkeri Eesti meistrivõistlustel võidutses sama mees aga Limit 7 Card Stud mänguformaadis.

Eesti meistrivõistlused jätkuvad teisipäeva õhtul Olympic Park kasiinos alanud No Limit Omaha Hi-Lo 8-max’i ja No Limit Holdem naisteturniiriga, mille võitjad selguvad kolmapäeva hommikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles