Lähipäevad pakuvad kohati ka miinuskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil tulemas nii korralikke plusskraade, kuid öösiti kohati ka miinuskraade.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Pärastlõunal sajab mitmel pool vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-8, õhtul pöördub loodesse ja põhja ning tugevneb saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 10-15, Lõuna-Eestis kuni 18 kraadi, rannikul kohati 6 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, lörtsi ja lund, hommikuks sadu lakkab. Puhub põhjakaare tuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur langeb vahemikku -2 kuni +2 kraadi. Päeval on päikesepaisteline kuiv ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 3-8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 2-8 m/s. Sooja on 4-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles