Lauakoorma vedaja kaotas sõiduki üle kontrolli

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauakoorma vedaja kaotas sõiduki üle kontrolli.
Lauakoorma vedaja kaotas sõiduki üle kontrolli. Foto: Politsei

Teisipäeval kell 10.26 toimus liiklusõnnetus Põlvamaal Räpina vallas Võru-Räpina maantee 27. kilomeetril.

49aastane mees kaotas kerghaagisega sõiduautot Mercedes-Benz E 220 CDI juhtides sõiduki üle kontrolli ja sõitis paremale teelt välja kraavi.

Kohale sõitsid nii politsei kui ka päästjad. Päästjad aitasid viga saanud juhi avariilisest sõidukist kanderaamile tõsta ja kiirabiautoni transportida. Ühtlasi kõrvaldati sõisuki süttimisoht.

Põlva patrulligrupi välijuht Taisto Paju täpsustas, et masin paiskus teelt välja vastu puud. "Sõiduki kahjustused olid sellevõrra tõsisemad, kuid mehe vigastused ei olnud õnneks eluohtlikud," kirjeldas ta. Sõiduki juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Paju lisas, et uurimises selgitatakse lähemalt, millistel asjaoludel avarii täpsemalt juhtus. "Reeglina on taoliste avariide üks tegur tee- ja ilmaoludele mittevastav sõidukiirus. Kui kiirus on madalam, on juhil kindlasti ka kordades parem kontroll masina üle," selgitas ta.

Politsei veendus, et sõidukijuht oli kaine ning ta kasutas nõuetekohaselt turvavööd, ka vastasid sõiduki rehvid nõuetele.

Haagisel oli lauakoorem, mis esialgsetel andmetel ei olnud koormarihmaga kinnitatud.

Lauakoorma vedaja kaotas sõiduki üle kontrolli.
Lauakoorma vedaja kaotas sõiduki üle kontrolli. Foto: Politsei
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles