Tõrva vald algatas uue traditsiooni

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emadepäeva puhul saab emadele osaks suur tähelepanu.
Emadepäeva puhul saab emadele osaks suur tähelepanu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel aastal valitakse esimest korda emadepäeva eel Tõrva valla aasta ema, andis teada Tõrva valla avalike suhete spetsialist.

«Ema amet ei ole kindlasti lihtsate killast. Sestap ongi äärmiselt oluline märgata tublisid emasid ning tunnustada neid nende suure pühendumise eest, et lapsed saaksid kasvada õnnelikus ja turvalises keskkonnas,» ütles Tõrva vallavanem Maido Ruusmann.

Aasta ema tiitli pälvib ema, kes pakub oma lastele hoolt, armastust ja eeskuju. Sobiv kandidaat on Eesti Vabariigi kodanik, kelle elukoht rahvastikuregistris on Tõrva vald. Esitatud kandidaat ei pea olema abielus. Vallavalitsus ootab ettepanekuid valla aunimetusele 30. aprillini.

Tiitli saaja otsustab vallavalitsuse komisjon, mis selleks otstarbeks kokku pannakse. Aunimetus antakse üle emadepäeval, 13. mail Hummulis toimuval emadepäeva tähistamisel koos poistelaulupäevaga.

Aasta ema kandidaate võivad esitada kõik, kes märganud eeskujulikke ning tunnustust väärivaid emasid. Vastavasisulised kirjalikud taotlused tuleb saata Tõrva valla e-posti aadressile või tuua paberkandjal Tõrva vallavalitsusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles