Eesti-Läti jooksu stardis on riigi tipud

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikamaajooksja Ibrahim Mukunga Wachira (vasakul ääres) osaleb 2018. aasta Eesti-Läti jooksul. 2017. aastal läbis ta Tartu jooksumaratoni sokkides.
Pikamaajooksja Ibrahim Mukunga Wachira (vasakul ääres) osaleb 2018. aasta Eesti-Läti jooksul. 2017. aastal läbis ta Tartu jooksumaratoni sokkides. Foto: Tiit Loim / Valgamaalane

Homme Valga ja Valka tänavatel kulgev Eesti-Läti jooks toob harrastajate kõrval starti ka Eesti jooksutipud. Osalemas on nii 1500 meetri jooksu Eesti rekordi omanik Tiidrek Nurme kui meil pidevalt rahvajookse võitev keenialane Ibrahim Mukunga.

Võistlus saab stardi homme kell 13 Valga staadionil. Jooksuring on viiekilomeetrine ning võistelda saab nii viie- kui 10kilomeetrisel distantsil.

Jooksu üks korraldajatest, Valga vallavalitsuse allüksuse Valga Sport juhataja Meelis Kattai andis teada, et stardis on mitu Eesti tippu. Oma jah-sõna on andnud Allar Lamp, Tiidrek Nurme ja Leila Luik. Samuti on stardis keenialane Ibrahim Mukunga Wachira, kes mullu sai palju tähelepanu 23kilomeetrise Tartu jooksumaratoni sokkides läbimisega.

Tänase päeva jooksul otsustab osalemise üle ka Jekaterina Batjuk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles