Jalgpall: Võru Helios sai väärt viigipunkti

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seni on Võru FC Helios kõik mängud võõrsil pidanud, siis eeloleval nädalavahetusel pääsetakse esimest korda kodumurule.
Kui seni on Võru FC Helios kõik mängud võõrsil pidanud, siis eeloleval nädalavahetusel pääsetakse esimest korda kodumurule. Foto: Võru FC Helios

Võru FC Heliose jalgpallimeeskond viigistas nädalavahetusel esiliiga B-tasandil võõrsil tugeva Nõmme Unitediga 1:1.

Peatreener Jaanus Vislapuu sõnul tegi meeskond ühe oma selle hooaja parematest mängudest. „Kogu meeskonnalt hingestatud esitus ja taktikaliselt küps mäng,” ütles ta. „Suutsime Nõmme Unitedi resultatiivsed ründajad kontrolli all hoida ja ka ise päris mitmeid häid väravavõimalusi luua.”

Võru meeskonna värava lõi teisel poolajal Valeri Šabanov.

Kaheksa mängu järel on 11 punkti kogunud võrulased liigas viiendal kohal. Kui enne hooaja algust pidas Vislapuu väga heaks esimesest ringist 9–10 punkti kätte saada, siis praeguseks on plaan juba ületatud ning avavooru edasilükatud mäng veel ees.  

Eeloleval nädalavahetusel saavad võrulased tänavu esmakordselt kodumurule joosta – laupäeval, 28. aprillil mängitakse Võru spordikeskuse staadionil tabeli sabas oleva Lasnamäe FC Ajaxiga ning ühtlasi tähistab Võru esindusklubi siis oma 8. sünnipäeva.

„Ootame sünnipäevamängult uut publikurekordit! Kindlasti tahame omalt poolt anda võimast ja positiivset emotsiooni. Tulge kõik meile kaasa elama ja suurest jalgpallipeost osa saama!” kutsub Vislapuu kõiki staadionile.

Võru Heliose II meeskond alistas pühapäeval Tartus EMÜ SK 2:0 ning jagab III liiga lõunapiirkonnas oma järgmise vastase EMÜ SK-ga viiendat-kuuendat kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles