Volbriöö teatejooks leiab aset Tehvandi staadioni radadel

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriöö teatejooks Otepääl
Volbriöö teatejooks Otepääl Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval kell 19 stardib Tehvandi staadionil juba traditsiooniks kujunenud volbriöö teatejooks.

Võistkond koosneb seitsmest liikmest, kellest vähemalt kolm peavad olema naissoo esindajad. Registreerumiseks tuleb 29. aprillini pöörduda Otepää vallavalitsuse spordispetsialisti Harald Laidre poole.

«Varem kulges teatejooks Otepää linnas, aga juba teist aastat otsustasime selle läbi viia Tehvandi staadionil. Seal on turvalisem ja ka pealtvaatajatel on parem jooksu jälgida,» ütles Harald Laidre.

Võistlema on oodatud spordiklubide, koolide ja töökollektiivide võistkonnad, sõpruskonnad ja Otepää külade tiimid – nii täiskasvanud kui ka lapsed.

Võitjatiim saab aastaks rändkarika. Kolmele parimale võistkonnale on ette nähtud medalid, diplomid ja auhinnad, igale seltskonnale veel kringel.

Eelmisel aastal viis volbriöö teatejooksu võidu koju võistkond Verpa ja Sõbrad koosseisus Anlourdees Veerpalu, Anette Veerpalu, Helin Külm, Gunnar Kruus, Alvar Johannes Alev, Andreas Veerpalu ja Andrus Veerpalu.

Võistlust korraldab Otepää vallavalitsus koostöös Tehvandi spordikeskuse ning jalgpalliklubiga FC Otepää. Toetavad kultuurkapital ja kohalik toitlustusettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles