Igor Taro lahkus IRList (3)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Põlva vallavolikogu esimees Igor Taro kinnitas täna Lõuna-Eesti Postimehele, et lahkus Isamaa ja Res Publica liidust.

„Jah, teavitasin viimasel kokkusaamisel IRL-i Põlva piirkonna juhatust, et astun erakonnast välja,“ ütles Taro. „See pole maailmavaate ega põhimõtete ümberhindamine. Kuidagi kujunes, et olen umbes aasta jooksul olnud erakondlike struktuuride tegemistest kõrval ja nii-öelda aja maha võtnud.“

Tüliga Taro parteist ei lahku. „Jagan endiselt paljude seniste erakonnakaaslastega samu põhimõtteid ja usun, et saame ka edaspidi inimlikult hästi läbi. Soovin kõigile neile jõudu ja loodan, et meie teed Eesti tulevikuasja ajamisel veel ristuvad,“ sõnas ta.

Järgmisesse erakonda Tarol astuda kohe plaanis pole. „Põlva vallas on meil viimastel kohalikel valimistel moodustunud asjalik meeskond, kellega töötame valla tuleviku heaks edasi. Olen täna ikka sama inimene, kes olin eile, lihtsalt äriregistri järgi erakondliku kuuluvuseta,“ ütles Taro.

Isamaa ja Res Publica Liidu liikmeks sai Taro 22. mail 2015. Samal aastal toimunud riigikogu valimistel kogus ta Põlva, Valga ja Võru maakonnas 1202 häält, kuid ei pääsenud parlamenti, sest parema positsiooni tõttu nimekirjas sai sinna 679 häält saanud Maire Aunaste.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles