Varaste tõttu jäid foorid pimedaks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus on reguleeritud fooridega. Foto on illustratiivne.
Liiklus on reguleeritud fooridega. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval sai politsei kaks teadet Valgamaal toime pandud varguste kohta.

Selgus, et Tõrva vallas Karjatnurme külas on remonditava Koriste silla lähistelt varastatud liiklust reguleerivate fooride akud. Kahju on 400 eurot.

Maanteeameti lõuna regiooni ehitusvaldkonna sillainsener Priit Veeroja selgitas, et liikluskorraldusvahendite nõuetekohase paigalduse, toimivuse ja hoolduse eest hoolitseb kohapeal töid teostav ettevõte. Samuti on nende hooleks jäetud liikluskorraldusvahendite töökorda seadmine nende purunemise ja rikete korral.

"Kõnealuste fooride töö on taastatud," lisas Veeroja.

Tõrva piirkonnapolitseiniku Aleksander Zemskovi kinnitusel said juhid Koriste silla teetööde piirkonnas möödunud päevadel liiklemisega kenasti hakkama ning teateid sõitmisel jänni jäänud juhtidest politseile ei laekunud. Ta lisas, et foorituledele lisaks dubleerivad sillaremondi piirkonnas liiklust teised märgid, mis aitavad juhtidel korrektselt ja üksteisega arvestavalt liigelda.

Samuti teatati, et Valga vallas Kirbu külas on sisse murtud talumaja kõrvalhoonetesse, kust varastati traktori varuosi, tööriistu ning kaks veepumpa. Kahju on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles