Jalgpall: Võru Helios purustas kodus Tammeka duubli

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsen Katšmazov (nr 24) lööb võrulaste esimese värava.
Arsen Katšmazov (nr 24) lööb võrulaste esimese värava. Foto: FC Helios Võru

Võru FC Heliose vutimehed võitsid neljapäevases kodumängus esiliiga B-tasandil teist kohta hoidva Tartu JK Tammeka U21 meeskonna 4:1 (2:0). Magusale võidule lisaks on kirsiks tordil klubi uus publikurekord – 250 pealtvaatajat.

„Kogu meeskonnalt väga võitluslik mäng ja eelmise mängu häbi sai nüüd maha pestud,“ lausus meeskonna treener Jaanus Vislapuu viidates laupäevasele kaotusele Lasnamäe Ajaxile.

Tema sõnul oli selge, et vastane on Heliosest reaalselt ikkagi klassi võrra tugevam, seepärast mängiti oma poolel kompaktselt kaitses ja rohkem kontrarünnakutele. Väravavõimaluste realiseerimine oli kindlasti parem kui eelmine mäng, aga oleks võinud olla paremgi, sest kaks-kolm väga head võimalust jäi kasutamata.

Heliose väravad lõid Arsen Katšmazov, Valeri Šabanov, Sören Veiolainen ja Sergei Starovoitov. Esimesel poolajal tõi väljakuperemehed mitmel korral raskest olukorrast välja nende väravavaht Tommy Tooming.

„Arvan, et otsustas meeskonna distsipliin. Mehed suutsid mänguplaanist hästi kinni pidada ja tegime need asjad ära, mida paar viimast trenni harjutanud oleme. Loodan, et järgmine kord õnnestub see sama moodi,” ütles Vislapuu.

Tabelis on Helios endiselt kuues. Tuleval esmaspäeval mängitakse samuti Võrus Paide Linnameeskonna U21 esindusega.

„Tulge ikka veel rohkem meid vaatama, oli väga hea fiiling ja emotsioon. Kõik sõbrad ja fännid, võtke järgmine kord oma sõbrad ja fännid ka kaasa, siis on veel kihvtim mängida,“ kutsus Vislapuu kõiki taas staadionile, lubades meeskonna poolt jälle tõsist võitlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles