GALERII: Otepää valla kõige pisemad said sünnikirja

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna said Otepää kultuurimajas sünnikirja valla kõige pisemad kodanikud, kes on sündinud ajavahemikus 1. oktoober 2017 kuni 31. märts 2018.

Selle aja jooksul sündis 28 last, neist 15 poissi ja 13 tüdrukut. Lisaks sünnikirjale said beebid mälestuseks lasteraamatu «Pisike puu», MTÜ Karukäpa kootud papud ja MTÜ Pritsumehe Marid valmistatud lapitekid.

Väikestele vallakodanikele andis sünnikirjad üle Otepää vallavanem Kaido Tamberg. Esialgse kava järgi pidi sünnikirju üle andma ka Otepää volikogu esimees Jaanus Barkala, kuid tema on neil päevil suurõppusel Siil.

Tamberg ütles oma kõnes, et tulevik on lastes, lastes ja veel kord lastes. Ta lisas, et vald teeb sügava kummarduse neile, tänu kellele nii palju pisikesi kodanikke valda juurde tuli.

Tänasel pidulikul sündmusel esinesid Otepää gümnaasiumi noored. Nende esinemine kandis pealkirja «Unenägu». See oli unenäoline ja mõeldudki pisikestele, kuid vaatemäng ei jätnud külmaks ka teisi saalis viibijaid.

Sünnikirjade kätteandmisele järgnes koosviibimine peolauas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles