Kontrolli käigus leiti 18 rikkumist

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontrolli viisid piiriametnikud ja tolliametnikud läbi koos.
Kontrolli viisid piiriametnikud ja tolliametnikud läbi koos. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede, 11. mai õhtul viisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud koostöös tolliametnikega Võru- ja Valgamaal läbi kontrollreidi.

Eesmärk oli ennetada, avastada ning tõkestada salasigarettide ja alkoholi toimetamist riiki Eesti ja Läti riigipiiri ületuse teel. Samuti teostati reidi ajal kontrolli dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmise, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamise üle. Teostati ka liiklusjärelvalvet, et tuvastada võimalikke alkoholijoobes juhte, tagada liiklusohutust ja avalikku korda.

Kokku kontrolliti 234 sõidukit ja 304 isikut. Kontrolli käigus tuvastati 18 rikkumist. 7 veokil oli teekasutustasu maksmata. Samuti tuvastati kaks dokumendi kaasaskandmise kohustuse rikkumist ja kaks ülevaatuseta sõidukit.

Leiti ka liikluskindlustuseta sõiduk, turvavööta juht, kehtiva juhiloata isik, puudulikult vormistatud aktsiisikauba deklaratsioon , alkoholi-, tubaka, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse rikkumine, tubakaseaduse rikkumine ning avastati nõuetekohaselt registreerimata välistööline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles