Ilm muutub jahedamaks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihma sadas kuu lõpul mitmel pool Eestis. Foto on illustratiivne.
Vihma sadas kuu lõpul mitmel pool Eestis. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil senisega võrreldes jahedamaks ning oodata on ka vihmasadu.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võib olla äikest. Saju tõenäosus on suurem Lõuna-Eestis. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6, Lääne-Eesti saartel põhjatuul 4-9 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Päeva on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ning on äikest. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9, rannikualadel puhanguti kuni 14 m/s, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Sooja on 17-22 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 5-11 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 14-19 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega ilm. Ida-Eestis vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 5-10, rannikul paiguti 12 kraadi. Päeval on selge või vähese pilvisusega ilm. Ida-Eestis vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 3-8 m/s. Sooja on 15-21 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles