Põlva õpilasfirma tuli kolmandaks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmas koht läks õpilasfirmale Rabavesi Põlva gümnaasiumist, kelle juhendaja on Kaia Tamm.
Kolmas koht läks õpilasfirmale Rabavesi Põlva gümnaasiumist, kelle juhendaja on Kaia Tamm. Foto: Junior Achievement Eesti

Tartus selgus Eesti parim õpilasfirma. Kolmas koht läks õpilasfirmale Rabavesi Põlva gümnaasiumist, kelle juhendaja on Kaia Tamm.

Võitis Tallinna Reaalkooli õpilaste sEST, mis köidab oma käsitööehetesse ehedat Eestimaa loodust, näiteks samblike, lehti ja rabapinnast.

Võistluse žürii esimees Kristine Ross ütles, et võitja osas oli erakordselt keeruline otsust langetada, sest kõik osalevad noored olid asja võtnud väga tõsiselt ja teinud tööd suure kirega.

«Otsused langesid žürii tuliste vaidluste tulemusel. Kuulasime ja vaatasime noori ettevõtjad äärmiselt põhjalikult, olulised kriteeriumid otsustamisel oli idee tugevus, innovaatilisus, aga ka oskus kogu protsessi juhtida, saada aru ettevõtluse olemusest ning eelkõige meeskonnatööd teha,» ütles Ross.

Parima õpilasfirma tiitliga pärjatu sõidab suvel Eestit esindama Serbias toimuvale Euroopa õpilasfirmade võistlusele.

Võistluse teine koht läks õpilasfirmale BestIce, mis on juba praeguses staadiumis jõudnud reaalse koostööni suurettevõtjaga ning näidanud häid müüginumbreid. Ettevõte toodab kodumaistest kommidest käsitööjäätist.

Võistlusest võttis osa kokku 21 õpilasfirmat üle Eesti.

Jagati ka eriauhindu. Coca-Cola eripreemia läks tasakaalulaudu tootvale õpilasfirmale Labüü Võru gümnaasiumist, selle juhendajad on Karmo Kurvits ja Andri Tallo.

Esikolmikule panid auhinnad välja SEB Pank ja Äripäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles