Ettevõtja kohtuvaidlusest: selline käitumine on lubamatu

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Ökopesa juhataja Triin Peips ütles, et kohtuvaidlus peegeldab Otepää vallavalitsuse kui avaliku võimu suhtumist nii töö tegijasse kui ka oma valla ettevõttesse.
OÜ Ökopesa juhataja Triin Peips ütles, et kohtuvaidlus peegeldab Otepää vallavalitsuse kui avaliku võimu suhtumist nii töö tegijasse kui ka oma valla ettevõttesse. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Otepää vallaga vaielnud osaühingu Ökopesa juhataja Triin Peipsi sõnul peegeldab see vaidlus vallavalitsuse kui avaliku võimu suhtumist töö tegijasse ja oma valla ettevõttesse. Vald kohtuotsust edasi ei kaeba.

Tartu maakohus rahuldas eelmisel nädalal oma otsusega osaliselt OÜ Ökopesa hagi Otepää valla vastu lepingu täitmise ja kahju hüvitamise nõudes. Kohus mõistis vallalt Ökopesa kasuks välja põhivõlgnevuse 9084 eurot, tekitatud varalise kahju 240 eurot ja sellele lisanduva viivise. Kokku tuleb kohtuotsuse järgi vallal ettevõttele hüvitada 12 348,97 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles