Kadunud mehe elu võib olla ohus

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmata kadunud Tarmo
Teadmata kadunud Tarmo Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi selgitamaks 48aastase Tarmo asukohta, kes lahkus teisipäeval oma kodust ega ole sinna seni naasnud.

Viljandi vallas Taganurga külas elav Tarmo lahkus teisipäeva ennelõunal oma kodumajast ning ei ole seni endast lähedastele märku andnud ega koju naasnud. Kodust lahkudes jättis ta maha oma mobiiltelefoni.

Kuigi mees on ka varasemalt kodust mõneks ajaks lahkunud, on ta tundide möödudes sinna ise tagasi tulnud ning sedavõrd pikaks ajaks ei ole ta varem eemale jäänud. Lähedaste sõnul võib kadunud mehe elu tema terviseseisundi tõttu ohus olla, mistõttu palusid murelikud pereliikmed tema leidmiseks ka politsei abi.

Mehe otsingutega aktiivselt tegelev piirkonnapolitseinik Meelis Rink selgitas, et politseinikud on suhelnud mehe sugulaste ja tuttavatega, kontrollinud haiglaid ning mehe lähedaste elukohti. Lisaks on otsingumeeskond teenistuskoeraga läbi käinud mehe kodulähedased teed ja metsasihid, kuid tema asukoht on seni teadmata.

«Paralleelselt info kogumisele ja aktiivsele suhtlusele kogukonnaga vaatame täna droonilennul üle mehe kodumaja lähistele jäävad rabaalad ning asume põhjalikumalt läbi kammima Taganurga küla maastikku,» kirjeldas piirkonnapolitseinik tänaseks planeeritud tegevusi kadunud mehe asukoha tuvastamisel.

Lisaks on kõikidele patrullidele jagatud mehe isikukirjeldus lootuses, et nad võivad oma patrullmarsruutidel abivajajat märgata. Sarnaselt palub politsei ka kohalikel silmad lahti hoida ja Tarmole sarnanevat meest märgates sellest hädaabinumbril 112 teada anda.

Umbes 175 cm pikal Tarmo on lühikesed tumedad juuksed ning kodust lahkudes kandis ta seljas sinist T-särki ja jalas halle dressipükse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles