Jalgpall: Võru Heliosele Lasnamäelt viigipunkt

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Pruttšenko sai Heliose eest kirja oma selle hooaja viienda värava.
Aleksandr Pruttšenko sai Heliose eest kirja oma selle hooaja viienda värava. Foto: FC Helios Võru

Esiliiga B tagantjärele mängitud avavooru mängus tegi Võru FC Heliose jalgpallimeeskond üleeile Tallinnas Lasnamäe Ajaxiga 1:1 viigi.

Heliose peatreeneril Jaanus Vislapuul on kaotatud punktidest mõistagi kahju, kuid ta leidis mängust ka mõndagi positiivset. 

„Rahul olen võimaluste loomisega ja ka agressiivse mänguga. Tegime küll palju vigu, aga midagi kergelt ära ei andnud. Nüüd peame kuidagi realiseerimise paremaks saama, see on juba teist aastat järjest meil probleemiks,” ütles ta. „Mehed võitlesid hästi, kuid tihti hoidsime rünnakul palli üle. Oleks pidanud otsima sirgjoonelisemaid lahendusi.”

Ajaxi puur muugiti lõpuks lahti 76. minutil, kui Sander Taani pealelöögi järel pall Aleksandr Pruttšenko puutest väravasse saadi. Võõrustajad viigistasid veidi enne lõpuvilet karistuslöögist.

„Väga kahju on kaotatud punktidest, sest mänguliselt Ajax olukordi luua ei suutnudki. Mäng oli täielikult meie kontrolli alla, aga pidas paika ütlus, et kui ei löö ise, siis lüüakse sulle,” lausus Vislapuu.

Enne suvepausile minekut tuleb võrulastel pidada veel üks mäng ja seda juba homme võõrsil Nõmme Unitediga. Praegu on Võru meeskond liigas kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles