Laste kergejõustikuseriaal leidis lõpplahenduse

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokku sai võistlustel tulemuse kirja 115 last.
Kokku sai võistlustel tulemuse kirja 115 last. Foto: Tõrva vallavalitsus

Tõrva laste kergejõustiku kolmeetapiline seriaal sai lõpplahenduse eelmisel nädalal peetud finaalvõistlusega. Seekord olid võistlemas need, kel oli vajalik seriaali arvestuseks teist tulemust või kes soovis oma varasematel etappidel saavutatud tulemusi parandada.

Seriaali kokkuvõttesse läks kahe parema tulemuse punktisumma igalt kavas olnud alalt: 60 meetri jooksust, kaugushüppest, palliviskest ja 300 meetri jooksust.

Autasustamine on täna õhtul Tantsumäel, kus kõikide vanuseklasside kolm parimat saavad medali ja meene. Lisaks saavad kõik need lapsed, kes said tulemuse kirja kahel etapil, osavõtumeene. Kes kohale tulla ei saa, võivad meene kätte saada hiljem kultuurimajast.

Kokku sai tulemuse kirja 115 last. Kõige rohkem osales kuni kuueaastaseid tüdrukuid, selles vanuseklassis võistles 21 pisikest spordisõpra. Kui nooremad spordisõbrad tegid oma esimesed jooksud ja hüpped, siis vanemates vanuseklassides parandati juba isiklikke rekordeid. Ka ilmataat soosis kõiki võistlusõhtuid ning ilm oli soe ja päikseline, tuulgi puhus soodsast suunast.

VÕITJAD

    Kuni 6 a

    Kelly Jürise

    Marten Kivend

    7–8 a

    Rebeca Kenk

    Ferry Liigand

    9–10 a

    Marileen Saar

    Kenneth Taits

    11–12 a

    Heidi Pruus

    Tanel Tamm

    13–14 a

    Marleen Saar

    Romet Kivi

Allikas: Tõrva vallavalitsus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles