Korraldaja keelas vallavanemal ja vallasekretäril Seto jaanitulel osalemise

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imre Termonen
Imre Termonen Foto: Tairo Lutter

Seto jaanitule peakorraldaja Imre Termonen keelas Setomaa vallavanemal Raul Kudrel ja vallasekretär Martin Sulpil oma üritusel osalemise. Mehe sõnul on vald saanud etteotsa klanni, kes teeb, mida tahab.

«Otse ja avalikult öeldes näib ainsa võimalusena, et Käre piirkonda edasi arendada ja siia külastajaid tuua ja siin majandust elavdada, nende tegelaste vallavalitsusest lahti kangutamine ja eemale peletamine vallavõimu juurest. Sellega saab nüüdsest tegelema asutud. Kurb, et tuleb kulutada aega ja energiat mingite tegelinskite peale. Nad võivad kindlad olla, et see niinimetatud toitmis- ja käsuahel saab neil peatselt katkestatud ja nad peavad leidma endale lõpuks teise tegevuse,» kirjutas Termonen Facebookis.

Mehe sõnade kohaselt on vallajuht asunud festivalile vastu töötama. Täpsemalt peaks Termoneni sõnul ametimeeste tegemistest saama varsti lugeda Setomaa valla kodulehelt ja kuulata täpsustamata raadiokanalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles