Valga kiirabi paneb Pärnumaal oskused proovile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi Valga haigla juures. Foto on illustratiivne.
Kiirabi Valga haigla juures. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Pärnumaal Varbla Puhkekülas korraldatakse laupäeval Eesti Kiirabi Liidu neljandaid kutsemeisterlikkuse võistluseid, millest osa võtma on oodatud kiirabitöötajad üle kogu Eesti.

Hommikul kell 10 toimub kutsemeisterlikkuse võistluste pidulik avamine, millele järgneb tihe võistluspäev. 16 kiirabibrigaadi võistkonnal tuleb läbida erinevaid jõukatsumisi, mille tulemusel selgitatakse välja kõige osavamad, vilunumad ja kiiremad kiirabitöötajad.

Sel aastal on pannud oma võistkonnad välja Eesti Kaitsevägi, Pärnu haigla, Tallinna kiirabi, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Tartu kiirabi, Narva haigla, Valga haigla ja Karell kiirabi. Selleaastase võistluse korraldab Pärnu haigla kiirabi.

Elustamine, masskannatanute esmane triaaž, vigursõit kiirabiautoga, liiklusavarii – need on mõned näited ülesannetest, mida iga võistkond peab läbi mängima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles