Sangastes varastati sõudepaat

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paat. Foto on illustratiivne.
Paat. Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

13. juunil avastati, et Otepää vallas Sangaste alevikus Väike-Emajõe kaldalt on varastatud Bella sõudepaat. Kahju on 400 eurot.

Juhtumi osas alustati kriminaalmenetlust.

28. juuni öösel kella 1 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 1989. aastal sündinud Kirgiisi Vabariigi kodanikku, kes oli viibinud Schengeni riikide territooriumil seitse päeva seadusliku aluseta. Isikule määrati rahatrahv, kehtestati sissesõidukeeld kuueks kuuks ning lubati riigist lahkuda.

28. juunil kella 15.20 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Vene numbrimärgiga sõiduautot Hyundai, kust avastasid elektrišokirelva, mille omamine ja kasutamine on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Piirivalvur konfiskeeris sõidukist avastatud keelatud eseme, masina juhile koostati väärteoprotokoll ning tal lubati seejärel oma teekonda jätkata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles