Valga sünnitusosakond läks kinni, kohalikud ei anna alla (3)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Valga haiglat on külastanud mitu ministrit, neist viimasena riigihalduse minister Janek Mäggi (keskel sinises), on nad siiani pidanud tõdema, et sünnitusosakonna saatuse üle otsustab haigla nõukogu. Sellele vaatamata pole kohalikud alla andnud ja loodavad osakonna taasavamist.
Kuigi Valga haiglat on külastanud mitu ministrit, neist viimasena riigihalduse minister Janek Mäggi (keskel sinises), on nad siiani pidanud tõdema, et sünnitusosakonna saatuse üle otsustab haigla nõukogu. Sellele vaatamata pole kohalikud alla andnud ja loodavad osakonna taasavamist. Foto: Anastasya Kikkas

Esimesel juulil sai Valga sünnitusosakonnast ajalugu. Kuigi lootust selleks ei paista, kinnitavad selle sulgemise vastased, et võitlevad osakonna taasavamise nimel.

Viimase sünnituse võttis haigla personal Valgas vastu 27. juunil. «Ta tuli valudega ja sai tehtud keisrilõige, kuna tekkis pea ja vaagna sobimatus. Patsient jäi väga rahule,» kirjeldas sünnitusabi- ja günekoloogiaosakonna viimane juhataja Ena Volmer.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles