Müürijupp varises tänavale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vana kinomaja juures Kuperjanovi ja Neulandi tänava nurgal avanes 4. juuli hommikul kole vaatepilt.
Valga vana kinomaja juures Kuperjanovi ja Neulandi tänava nurgal avanes 4. juuli hommikul kole vaatepilt. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valgas aadressil J. Kuperjanovi 1 asuv kunagine kinomaja on juba aastaid suures osas tühjana seisnud. Seetõttu ei paku kuigivõrd silmarõõmu ka hoone ümbrus.

4. juuli hommikul avanes maja juures suisa kole vaatepilt, kui kõrvaloleval jalakäijate liikumiseks mõeldud alal vedeles hulk sinna varisenud kive.

Valga vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Põim Kama tõdes juhtunut kommenteerides, et kinnisasjast tingitud ohtliku olukorra eest vastutab kinnistu omanik. «J. Kuperjanovi 1 omanikuga on kontakteerutud ning varisenud kivide likvideerimisega tegeletakse,» kinnitas ta kolmapäeva pärastlõunal.

Varasemalt on Valga linnavõim tema sõnul kõnealuse hoone omanikule teinud ka ettekirjutuse. See juhtus 2015. aastal ja toona tehti ettekirjutus lahtiste avade sulgemiseks. «Omanik reageeris ettekirjutusele ja sulges hoone avad,» kinnitas Kama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles