Piiripunktis tuli välja hulk rikkumisi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula piiripunkt. Foto on illustratiivne.
Koidula piiripunkt. Foto on illustratiivne. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kolmapäeval kella 15.40 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Ford ning avastasid, et selle tuuleklaasil on mõrade kogumik. Kuna sellise sõiduki lubamine Eesti teedele on ohtlik nii juhile kui teistele, tõkestati piiriületus ja sõiduk suunati tagasi Venemaale.

Kolmapäeval kella 17.20 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis veokit Scania ning avastasid, et veoautol on kütuseleke ja selle õhkvedrustus ei vasta nõuetele. Masinat ei lubatud ohtliku tehnilise vea tõttu Eestisse ja see suunati tagasi Venemaale.

Kolmapäeval kella 19.45 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud sõidukit Lada ning avastasid selle kindalaekast elektrišokirelva, mis on Eestis tsiviilkäibes keelatud. Relv võeti ära ning juhile koostati väärteoprotokoll.

Neljapäeval kella 2.25 ajal tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemise Venemaa Föderatsiooni kodanikul, 27aastasel mehel, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed. Samuti puudusid isikul asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles